Home Over mij

Over mij

Over mij

Wie is de die levensgenieter?

‘Stef In Control’, het lijkt een zakelijke term. Niets is minder waar! Iedereen wil de juiste beslissingen nemen, iedereen wil het juiste pad bewandelen, iedereen wil het in de vingers hebben. Tenminste, dat is mijn opvatting van het leven. Het principe ‘in control’ komt voort uit mijn leven wat ik normaal gesproken doe van 9 tot 5. Met mijn beroep als controller help ik bedrijven om de juiste keuzes te maken aan de hand van de juiste inzichten. Klinkt simpel, maar blijkt verschrikkelijk lastig. Maar wat voor bedrijven een grote zorg is, is het voor ons als mensen misschien nog wel meer. Hoe maak jij de juiste keuzes? Hoe zorg jij ervoor dat je van A naar B komt? In ieder mens schuilt een controller…

Ik neem je mee op mijn route!

Met Stef In Control neem ik je mee onderweg op mijn route. Welke beslissingen neem ik en welke afslagen neem ik onderweg? Die afslagen zijn soms heel letterlijk van aard (lees: Gaan we van Bangkok naar Chiang Mai of naar Hanoi?), maar ook mijn figuurlijke afslagen deel ik met je. Is het bijvoorbeeld echt zo mooi om fulltime te reizen en je baan op te zeggen?

De belangrijkste afslag die ik op mijn route heb genomen is dat ik in 2017 mijn baan heb opgezegd en samen met mijn vriendin voor onbepaalde tijd naar Azië ben geweest om fulltime te reizen. Eind 2017 kwamen we terug met veel levenservaring rijker! Mocht je nog twijfelen over een lange reis, dan geef ik je vast een paar redenen waarom je het niet uit moet stellen tot je pensioen! Kijk gerust even rond, maar ik waarschuw je wel… Er bestaat een grote kans dat je sneller dan verwacht vertrekt met je backpack!

Heb je vragen of wil je samenwerken? Neem gerust contact op!